Cecilia stärker sitt varumärke inom EQ/EI genom att från nu tillträda som EQ biz Consultant för Six Seconds Europe i Sverige.

“Jag vill i fortsätta att påvisa vikten av att i våra affärer och i våra organisationer redovisa och arbeta med den känslomässiga datan tillsammans med all annan data! Jag vet att kombinationen av det rationella och det emotionella är lönsamt. Nu får jag chansen att göra det ännu mer i en internationell och affärsmässig kontext!”

Cecilia bidrar alltså nu internationellt för fortsätta lyfta betydelsen av emotionell intelligens, EQ/EI som för ökade affärer, produktivitet, hållbarhet, välmående och sättet vi arbetar tillsammans.  I samarbete med teamet på Six Seconds Europe kommer Cecilia att delta i europeiska och internationella uppdrag och med kollegor ta uppdrag för globala och internationella koncerner.

Six Seconds Europe har funnits sedan 2005 och har en gedigen erfarenhet att framgångsrikt arbeta med stora organisationers emotionell intelligens för att utveckla både människor och affärer. Vi tillhandahåller en rad mätbara instrument att tillgå som har vetenskaplig grund för att se progress, lärande och utveckling.

Läs med på Six Seconds Europe