Våra tjänster

Vi erbjuder tränings- och utvecklingsprogram för både företag och privatpersoner.

Gör en förfrågan

EI Academy är en akademi med kompetens att koppla ihop och träna EQ, de mellanmänskliga förmågorna, i dina affärer, på arbetet och på hemmaplan, digitalt såväl som i personliga möten. Vi erbjuder tränings- och utvecklingsprogram, som vårt trainer-the-trainer-koncept, för individer, grupper, team, organisationer, skolor och företag – både i digitalt format och i form av fysiska träffar. Vi arbetar systematiskt med väl beprövade och vetenskapliga metoder och modeller.

När omvärlden blir alltmer komplex och utvecklingen går snabbare än någonsin, då ökar också kraven på oss som individer. Det innebär att vi behöver stärka vår emotionella stabilitet och aktivt arbeta för ökad motståndskraft. På så vis kommer vi orka arbeta, leva hållbart och njuta av livet – hela livet!

EI Academy ger dig möjlighet att på ditt sätt välja hur du vill träna din EI. Det kan vara varsomhelst och närsomhelst, via vår digitala intro till EI, via våra digitala träningsserier, en workshop, train-the-trainer eller ett längre träningsprogram – för dig, din grupp eller din organisation.

EQ Café med Six Seconds Europe

Under året kommer vi att genomföra ett antal EQ Caféer med olika teman utifrån Optimism. Cecilia hos oss är numera certifierad i upplägget på 90 minuters workshop med personlig utveckling och självledarskap. Formatet används i hela världen och nu har det kommit till Sverige!

ANMÄL dig genom att fylla i formuläret nedan och kryssa i EQ Café så återkommer vi! (Det är inte bindande att fylla i formuläret.)

Datum för våren kommer inom kort – håll utkik!

EQ Coachning Light

EQ-coachning har visat sig vara ett effektivt och framgångsrikt sätt att ta hand om din personliga utveckling.
Vi tränar EI/EQ-förmågor och här kartlägger vi nuläget för att du ska hitta nya vägar till framgång och utveckling: Det kan vara där du är, dit du strävar och för att våga ta nya roller och utmaningar. Programmet består av tre (3) tillfällen digitalt på 1-1,5 timme för 9 000 kr för att komma igång och arbeta med din egen utveckling.

ANMÄL dig genom att fylla i formuläret nedan och kryssa i EQ Coachning så återkommer vi! (Det är inte bindande att fylla i formuläret.)

Enskilda personer

ELP (Emotional Learning Plan)
Självledarskap genom EQ/EI
Digitala träningsprogram
EQ-profil

Grupper/team

EI Lab (workshop IRL/digitalt)
ELP (EI Learning Plan)
EQ i grupp

Organisation/större enheter

EI Lab (workshop IRL/digitalt)
Train-the-trainer
Ledarskapsprogram utifrån EI/EQ
Talent Management utifrån EI/EQ

Föreläsningar/EI Lab

EI Ledarskap - i självledarskap och teamledarskap
EI Virtuella/remote team
EI Talent Management - i rekrytering och assessment
EI i dialoger och samtal
EI i stress och press, konflikt samt oro och ilska

Ei-BUTIKEN

Vårt digitala produktsortiment

Välkommen med din förfrågan

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

    Vad är du intresserad av?