Hej nätverket

Tack till er härliga människor som kom till vår frukost och gjorde detta till en riktigt bra start på dagen!

Att få dela kunskap, utbyta erfarenheter, öva och träna tillsammans på EQ/EI förmågor för att vi ska bli smartare med våra känslor. Det handlar om  att kunna uttrycka och sätta ord, att se samband för att kunna blanda både vår rationella sida med den emotionella.
Vårt motto är; det är inte antingen eller, utan både och!

Våra konsulter och EI/EQ Experter Cecilia Jonsson och Susanne Nordh slog hål på några myter kring emotionell intelligens och talade om vad som gör EQ framgångsrikt.Hur kan vi praktisera EQ? I sammanhanget är det värt att nämna det ansedda World Economic Forum sa 2020 att EI är 1 av 6 framgångsfaktorer i det nya ledarskapet som samhället står inför.

Tack till Choice Hotel i Linköping för god frukost i en hemtrevlig miljö och vårt nya samarbete med Sarah Böhlmark.

Nyfiken? Håll utkik mer kommer under våren!

Susanne Nordh, EI Academy Linköping