Kom och häng med oss inför starten av Gotland Runt i Stockholm!

Vi bjuder på AW med skönt brygghäng, dryck & tilltugg, nätverk, intervjuer, tävlingar och insikter om att arbeta med EQ i samarbete och ledarskap. Team Sugar Rush seglar Double Handed på Sugar Rush under Gotland Runt. Det ställer krav på förberedelse, samarbete, uthållighet, ledarskap, respekt och kloka beslut. Hör vad Mats och Fredrik har för erfarenheter, vilka EQ-förmågor de använder och hur de tacklar olika situationer ombord när de seglar dygnet runt.

Plats: I Wasahamnen (bakom Vasamuseet) på Djurgården Stockholm city (återkommer med exakt bryggplats)

Tid:    Torsdagen den 30 juni kl.16-20, programstart kl.17

OSA:  Ta gärna med en kollega eller vän, tänk på att vi har ett begränsat antal platser.
Anmäl dig genast, men senast 22 juni till Cecilia cecilia@eiacademy.se