Lyssna på vår EI/EQ-expert Cecilia när hon poddpratar om emotionell intelligens i  podden Fannys Förebilder. Fanny Widman driver podden Fannys Förebilder som i mer än hundra avsnitt talar om jämställdhet ur olika perspektiv. Före jul släppte hon även boken ”Det är nog nu”. Fanny driver debatten kring jämställdhet med nya och bredare perspektiv utifrån egna och andras berättelser. De båda träffades på ett digitalt event i december 2020, Women in Tech på Dell, där Fanny var moderator och Cecilia satt i panelen. Ämnet för panelen var EQ som framtidens framgångsfaktor. Nu kan du lyssna på avsnittet med Fanny och Cecilia ”Hur tränar vi upp förmågan att handskas med våra egna och andras känslor?”. Avsnittet finns där poddar finns eller i länken nedan.

Fannys Förebilder med Cecilia Jonsson om Hur vi tränar vår förmåga att handskas med våre egna och andras känslor?